BALLONGSIFFRA 7 INKLUSIVE HELIUM 86 CM SILVER

149,00 kr
I lager Säker betalning 14 dagars öppet köp
Sifferballongen är uppblåst med helium. Höjd 86 cm, snöre och vikt ingår.
Detaljinformation
Har ni något att fira, ja då är ni välkomna till oss på Fair&Eco. Här hittar du mängder av ballonger i olika färger och former. I vår ballongdisk kan du välja och vrakar bland naturgummiballonger i regnbågens alla färger. Kom gärna och besök oss i Liljeholmens Galleria och plocka själv ihop din ballongpåse.
Folieballonger har vi också för olika tillfällen. Till födelsedagskalaset passar t.ex. sifferballongerna som finns i olika färger men vi har även olika figurballonger till kalas, babyshowers, alla hjärtans dag, jul, bröllop, förlovningar eller kanske bara pigga upp en helt vanlig fredag.
Vem skulle inte uppskatta att bli uppvaktad med en ballong, passar lika bra till stora som små. Ballonger gör oss helt enkelt glada.
I butik har vi helt andra möjligheter att skapa ballongbuketter enligt dina önskemål. Vid buketter behöver vi din beställning dagen innan.
Varmt välkommen till butiken i Lijeholmens Galleria där vi även säljer ekologiska- och fairtrademärkta leksaker samt andra bra ha saker för gravida och små barn.
Ett urval av våra varumärken: Plantoys, EverEarth, Rubens barn, Klean Kanteen, NUK, Cherub baby, Rice, Franc Ficher, Peppa, Små Brokiga och många fler

Specifikation:
- Varumärke NorthStar Ballons, USA
- 86cm
- Folieballong
-Fyllning: helium
- Flygtid ballong med helium: 3-4 dagar
- Lyftkraft: 5-10 gram
- Snöre ingår
- Liten tyngd ingår
Leverans inom 2-5 dagar. Beställningar skickas med Schenker, Posten eller brev. Frakten kostar 49 kr.
Inom Stockholmsområdet erbjuds hemkörning via Airmee. Kostnaden är 49 kr.
Returnera varan inom 14 dagar och få pengarna tillbaka.
Säljs av:
Stockholm
Returer
Öppet köp 7 dagar

Öppettider idag
10:00-20:00